رستوران غذای ایرانی

طرز تهیه خورش نارنج با مرغ و گردو
  خورش نارنج آبی با مرغ» یکی از خورش‌های قدیمی و بومی منطقه مازندران و به خصوص در مناطقی مثل تنکابن، کجور و کلاردشت است که همزمان با فصل برداشت نارنج بازار پخت این خورش هم حسابی رونق پیدا می‌کند. این خورش که ظاهری شبیه خورش فسنجان دارد به خاطر وجود گردو در ترکیب آن غذ ...
انار پلوی شیرازی
مواد لازم برای تهیه  انار پلو شیرازی برای 3 نفر     برنج یک و یک‌دوم پیمانه پلوپز     انار یک پیمانه     سینه مرغ یک عدد     پیاز یک عدد     گشنیز یک پیمانه     خلال پسته 1/3 پیمانه ...
خورشت هویج - آموزش اشپزی
به همین دلیل نام اصلی این غذا , خورشت هویج تبریزی است . این خورشت هم مانند اکثر خورشت های دیگر هم با مرغ و هم با گوشت تهیه می شود . اگر قصد تهیه یک خورشت هویج مجلسی را دارید , بهتر است آن را به حالت مرسوم و شیرین درست کنید . می توانید از گوشت گوسفندی نیز استفاده کنید , اما اگر قصد چنین کاری را ...
قلیه سیب و بِه صفویه - آموزش اشپزی
مواد لازم قلیه سیب و بِه صفویه     دارچین یک قاشق چایخوری     محلول زعفران دم شده کمی     پیاز دو عدد     نمک و فلفل به میزان لازم     آلو خیس شده به میزان دلخواه     گوشت خورشی به میزان دلخواه &n ...
کلم پلو شیرازی - آموزش اشپزی
کلم پلو به صورت های مختلفی درست میشه مثلا با رب گوجه فرنگی یا بدون رب و … ولی لذیذترین حالت کلم پلو به نظر من کلم پلو شیرازیه که با سبزیهای معطر درست میشه کافیه فقط یک دفعه عطر سبزیای این پلو مخلوط خوشمزه وقتی داره دم میکشه، توی خونه بپیچه تا دیگه دور کلم پلوهای قبلی رو خط بکشین و از این به ...
دلمه برگ مو - آموزش اشپزی
دلمه انواع مختلفی دارد و دلمه برگ مو، دلمه گوجه، بادمجان و فلفل دلمه ای از جمله معروف ترین آن ها هستند. با این حال، دلمه برگ مو محبوبیت بیشتری دارد و بسیاری از ایرانی ها در فصل بهار که برگ های انگور تازه و ترش و خوشمزه است این دلمه را تهیه می کنند. دلمه در ایران یکی از غذاهای محلی استان های آذ ...